NL: 0909-0907 (€ 0.90/min)

BE: 0907-37479 (€ 1,50/min)

Exclusief kosten mobiele telefoon. Minimumleeftijd 18 jaar.
Fotoreading

Wilt u een fotoreading van één van onze consulenten?

Een fotoreading is het “lezen” van een foto.

Wat is een fotoreading?

Een fotoreading is het “lezen” van een foto.

Een fotoreading van een persoon kan worden gedaan om inzicht te krijgen over de persoon die op de foto staat.

Consulenten die de gave van psychometrie bezitten kunnen de foto gebruiken als hulpmiddel tijdens de reading, zoals andere consulenten bijvoorbeeld Tarotkaarten of andere kaarten gebruiken als hulpmiddel.

Het is wel van belang dat degene die op de foto staat, er alleen op staat. Anders kan de energie van de andere persoon op de foto opgepikt worden. Ook kunt u een foto laten lezen van een overleden dierbare. Hiervoor geldt ook dat de persoon alleen op de foto moet staan.

Wilt u een fotoreading van één van onze consulenten?

U kunt tijdens een telefonisch consult een foto uploaden naar de consulenten bij wie staat aangegeven dat zij een fotoreading geven. Tijdens het consult geeft de consulent u een code.

Vervolgens klikt u op: ‘Fotoreading’, u vult uw naam in zodat de consulent weet welke foto's van u zijn. Vervolgens vult u de code in en kiest u een bestand en verstuurt u de foto. Binnen enkele seconden heeft de consulent uw foto en kan de reading beginnen.

Om de privacy van u en de consulent te waarborgen hebben wij gekozen voor een systeem waarbij voor het versturen van de foto´s geen e-mailadressen worden gebruikt!