NL: 0909-0907 (€ 0.90/min)

BE: 0907-37479 (€ 1,50/min)

Exclusief kosten mobiele telefoon. Minimumleeftijd 18 jaar.
Reiki

Wilt u een reikibehandeling op afstand?

reikibehandeling op afstand

De behandeling wordt gegeven op een afgesproken tijdstip en u kunt aangeven of u wellicht specifieke klachten heeft welke u graag behandeld zou willen zien. De duur van een Reiki afstand behandeling is ongeveer 30 minuten. Bij hardnekkige en ernstige klachten kan de behandeling uitgebreid worden naar 45 tot 60 minuten en is het advies 4 behandelingen kort op elkaar te geven.

Reiki op afstand, hoe werkt dat nu precies?

Het bijzondere van Reiki energie is, dat het zich niet laat begrenzen door ruimte, tijd, obstakels en afstand. Reiki energie is en stroomt overal.

Voor het geven van Reiki op afstand gebruiken we de afstandssymbolen. De afstand symbolen welke we hiervoor gebruiken zijn het afstandssymbool, krachtsymbool en het mentalsymbool. Het afstandssymbool, de naam zegt het al, gebruiken we voor het sturen van Reiki op afstand. Het krachtsymbool geeft extra kracht aan de Reiki energiestroom en het mentalsymbool gebruiken we voor het sturen van helende energie op emotioneel en zielniveau.

Tijdens en na de behandeling

Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat u er even een half uur de tijd voor neemt, door bijvoorbeeld wat te lezen, muziek te luisteren of even ontspannen te gaan liggen of zitten. U kunt tijdens de sessie warmte of koude sensaties voelen of tintelingen. Ook kunt u doezelig of slaperig worden. Soms merkt u in het geheel niets maar merkt u toch achteraf dat u klachten sterk zijn verminderd of verdwenen. Door de Reiki energie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt een reiniging/opruimingsproces op gang. Daarom is het van belang voldoende water te drinken. 1.5 tot 2 liter water per dag, naast uw overige dranken, voor het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. Het effect na een Reiki behandeling hangt af van de klacht en de tijdsduur van de klacht. In het begin kunnen de klachten verergeren. Dit is tijdelijk, waarna de klachten zullen verbeteren.

Hoe werkt het?

Wilt u een reikibehandeling ondergaan maak dan eerst een keuze uit een van onze reikiconsulenten. U kunt dan in een persoonlijk gesprek aangeven wat uw klachten zijn en de consulent zal u uitleggen hoe hij of zij te werk gaat en wanneer de behandeling gaat plaatsvinden. Deze behandeling betaald u vooraf. De kosten voor een reikibehandeling van 30 minuten zijn € 27 exclusief de kosten van het intake gesprek. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u bij de gekozen consulent op “Reiki behandeling”